This past year has been a rather difficult one for most people, a lot of our lives have come to a halt and we’re simply unsure of what step to take next. We wanted to take a chance and reflect on all the good and positive things surrounding us. Having a negative mindset was never an option for the FANNA family itself. 

We decided to dedicate the last blog post of the month to our great stuff, community and all the current and future #FANNAWOMEN members. We want to thank each one of you, for being that wonderful and inspiring woman that you are.

Every woman is a human soul but it is also a combination of love, sacrifice, knowledge, joy, hard work, beauty and last but not the least a golden heart symbolizing purity. But do not be fooled, at the base of all that beauty is feminine strength. A strong soul. When you see a beautiful woman, she has something so special about her. A quality you can’t quite put into words. 

A strong woman knows that no pain is too deep, no dream is too far, no expreience is too bad. The good times and the hard times both benefit her. A strong woman stays afloat in the storms of life and besides all the strength and independence, a strong woman is also graceful, charming, and soft on the indise. Just like You, just like all our #FANNAWOMEN are!

We are completely mindblown by all the love and support our community shares. Our #FANNAWOMEN are beautiful, confident, independent, supportive, and besides all that, they are all environmentally conscious super-women! They support the same path as our brand – together we believe that better days are coming and a brighter future waits for us and for our planet.

WOULD YOU LIKE TO JOIN OUR #FANNAWOMEN MEMBERSHIP?

All you have to do is purchase at least one FANNA item, and you’ll automatically become a part of our #FANNAWOMEN membership. Click here to read more about all the great benefits we have for you.  

LEARN MORE ABOUT THE PRODUCTION:

FANNA pieces are made from recycled fabric which is eco-friendly and sustainable as well. Read more about the process of the production here.

A FANNA KÖZÖSSÉG EREJE

Az elmúlt egy év meglehetősen nehéz volt sokunk számára, és ugyan nem gondoljuk, hogy csak rossz dolgok fordultak elő, de tény, hogy mindannyian próbára lettünk téve. Megragadva az alkalmat, szerettünk volna pár pozitív gondolatot átadni nektek, keresve a jót a mindennapi nehézségekben, amik most körülvesznek bennünket. 

A hónap utolsó blogbejegyzését a FANNA közösségének, a jelenlegi és a jövőbeli Fanna Nőknek szenteljük, hálát adva mindannyiótoknak, hogy jelenlétetekkel még értékesebbé teszitek márkánkat és mindemellett csodálatos, inspiráló Nők vagytok a mindennapi életben. 

Minden nőben ott bújkál a mérhetetlen szeretet, a kedvesség, a tudás, az alázatosság, a kemény munka, a belülről fakadó szépség és nem utolsósorban az a jó szándékú, kristálytiszta szív. Ahogy minden szépségnek, ennek is az alapja az erős lélek, amivel olyan erős nők rendelkeznek, mint amilyenek ti vagytok, Drága Fanna Nők.  

Egy erős nő tudja, hogy nincs az a fájdalom, ami kibírhatatlan, nincs az az álom, ami megvalósíthatatlan, és nincs az az élettapasztalat, ami hasznára nem válhatna. Egy erős nő a határain kívül is otthonosan mozog, és az élet viharaiban is könnyen talpon marad. Kívül-belül gyönyörű, segítőkész, kedves, egészséges, felelősségteljes, és egy igazi tudatos szuperhősnő. Pont úgy, mint Te, pont úgy, mint minden Fanna Nő!

Hihetetlen örömöt okoz nekünk, hogy a FANNA ilyen sok nő szívébe csempészte be magát. Örülünk, hogy ilyen sokan támogatjátok a gondolkodásmódunkat, hogy együtt, egy szebb jövőt építhessünk.

CSATLAKOZZ TE IS A KÖZÖSSÉGÜNKHEZ!

Vásárolj legalább 1 db FANNA terméket és legyél Te is közösségünk tagja! Hogy miért jó a tagság? Itt olvashatsz róla bővebben!

HOGY ZAJLIK A GYÁRTÁS?

A márka szemlélete a környezettudatosságra épít, termékeink vegánok és etikus gyártás alkalmazásával készülnek. A gyártási folyamatról itt olvashatsz bővebben.

Recommended Articles